L’Associació Guixanet celebra l’assemblea anual a la seva nova seu

7519E3E7-1266-4FAA-8B54-D8F357382B5DL’Associació Guixanet va celebrar el passat dissabte al vespre l’assemblea anual a la seva nova seu situada al carrer Mestre Martí de Tàrrega. Una seixantena de socis de l’entitat han fet un balanç positiu de les activitats realitzades al llarg del 2018 que han inclòs múltiples esdeveniments i accions  per difondre la cultura popular tant a Tàrrega com en altres poblacions de Catalunya, País Basc, Navarra i diferents ciutats europees com Budapest, Cracòvia, Perpinyà i Ostrava.

Aquest any ha estat marcat per la consolidació d’esdeveniments com la festa de la Rubinada i el Cacauero i l’estrena del ball de la Verreta, bestiari de recent creació. Els grups infantils del Ball d’Arquets, la percussió dels Targalets, l’Àliga petita i l’Eixideta, amb la novetat de la creació enguany d’un joc de memòria, han fet dels infants protagonistes de la cultura popular. A més, l’entitat estrenarà per a la Festa Major de maig un nou element de bestiari que acompanyarà els Targalets.

 

Com a novetat més recent, l’entitat ha estrenat ubicació a una nova seu situada al carrer Mestre Martí, guanyant molt més espai i accessibilitat respecte la ubicació anterior a l’edifici del Carmel.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.