L’Associació Guixanet crea El Taratour, una gimcana de cultura popular targarina

L’Associació Guixanet ha creat una gimcana de cultura popular targarina que es podrà gaudir del 12 al 16 de maig. Aquesta gimcana s’anomena El Taratour, ja que neix amb la idea de substituir la Nit del Tararot, que enguany no es podrà celebrar per les mesures de prevenció imposades per la Covid19.

El Taratour és una gimcana que té com a principals objectius la potenciació del coneixement dels elements folklòrics de la ciutat i la descoberta d’indrets emblemàtics targarins mitjançant una proposta dinàmica i interactiva. L’objectiu dels participants serà descobrir quin element de cultura popular s’amaga a cadascun dels 14 indrets cèntrics de la ciutat, tot seguint les instruccions que es mostraran en una aplicació web. La durada estimada és de 2 hores, aproximadament i és apte per a tots els públics. Tothom que hi participi tindrà el premi d’una samarreta de la Festa Major de Tàrrega.

D’una altra banda, l’Associació Guixanet està ultimant l’organització de l’Eixideta i l’Eixida de la Festa Major de Maig, que enguany es duran a terme al Teatre Ateneu de Tàrrega. La participació de les escoles a l’Eixideta s’està fent via xarxes socials, ja que s’ha prioritzat la prudència pel que fa a la mobilització de tants nens i tantes nenes en un mateix acte.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.