L’Aula de Llengua de Tàrrega emprèn un nou curs amb el màxim d’alumnes

L’ajuntament de Tàrrega i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) van renovar el contracte per seguir impartint classes, en marxa a la capital de l’Urgell des del 2008

Tàrrega torna a ser, aquest curs, una de les seus de l’Aula de Llengua impulsada pel Consorci per a la Normalització Lingüística. Amb un ple absolut d’alumnes, poc després que s’obrissin les inscripcions, l’aula ha tornat una mica més a prop de la normalitat amb ràtios de 20 alumnes per cada aula.

L’aula de llengua és una proposta educativa que afavoreix el coneixement de la llengua catalana i la inclusió social de persones immigrades. D’aquesta manera també se les ajuda a millorar les seves oportunitats per accedir al mercat laboral, a través d’un aprenentatge lúdic i dinàmic.

Tot i que es tracta de cursos de nivell bàsic i inicial de curta durada, les primeres sessions ja comencen a donar resultat.

El febrer d’aquest any l’ajuntament de Tàrrega i el Consorci per a la Normalització Lingüística van renovar el contracte per a mantenir l’Aula de Llengua al municipi, en funcionament des del 2008.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.