L’Embarrat celebra el 10è aniversari amb el poder de l’art com a eix central

El Festival de Creació Contemporània convida l’espectador a gaudir de les exposicions creatives, concerts, instal·lacions artístiques, recitals de poesia i xerrades

L’Embarrat compleix 10 anys de vida. El Festival de Creació Contemporània ja està en marxa al Museu Trepat de Tàrrega i enguany compta amb més de 20 artistes i nous talents emergents mostrant les seves darreres creacions i aportacions artístiques.

La programació de l’Embarrat és molt polièdrica i compta amb una àmplia varietat de propostes multidisciplinàries que conviden l’espectador a reflexionar sobre el concepte del poder en totes les seves perspectives.

Aquest dissabte, la nau 18 ha acollit l’exposició col·lectiva ‘Com va obrint-se la pell sense un punyal -el cos, el treball i el poder en escena’ i també l’espectacle ‘So de cop’ d’Arnau Obiols, que combina música, llums i objectes sonors.

Concerts, instal·lacions artístiques, recitals de poesia, exposicions creatives i xerrades són algunes de les activitats que es podran gaudir de forma totalment gratuïta fins diumenge 26 de maig.

Un festival per a tots els públics amb una zona infantil, on els més petits han pogut participar en el taller de pintura i decoració per descobrir la importància de les façanes dels edificis històrics.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.