L’equip d’Atenció Primària de Tàrrega presenta el projecte ‘Salut en Xarxa’

El projecte està integrat dins del procés d’intervenció de comunitària

L’Equip d’Atenció Primària de Tàrrega presenta demà a les 19 h al CAP el projecte ‘Salut en Xarxa’ en un acte públic dirigit a tota la ciutadania i a les institucions que hi vulguin participar. La iniciativa respon a la voluntat de sumar sinèrgies, recursos i projectes per assolir un major grau d’implicació en la promoció de la salut, ja que, segons l’Agència de Salut Pública de Catalunya, el 80% dels determinants de salut es troben fora del sistema sanitari.

Per implementar aquest projecte cal la col·laboració de les entitats, institucions i els veïns i veïnes de la ciutat. Junts detectaran oportunitats de millora a partir de les necessitats de la població per tenir una vida saludable. Els objectius principals són crear una Taula de Salut comunitària, posant en marxa un procés de participació per fer de la salut un objectiu de tots i també impulsar el projecte de prescripció social.

La Taula de Salut dotarà a la ciutat d’un marc de referència comú que identifiqui els criteris i projectes prioritaris per enfortir el benestar emocional i físic de les persones al llarg del seu cicle vital.  En el projecte hi col·laboren l’Agència de Salut Pública de Catalunya, l’Ajuntament de Tàrrega i el Consell Comarcal de l’Urgell

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.