Les entitats reuneixen 500 firmes en 7 dies per demanar un debat públic sobre la creu de la Plaça Major

WhatsApp Image 2019-01-16 at 12.37.22Les diferents entitats de Tàrrega que van promoure el debat obert sobre la ubicació i simbologia de la Creu de terme han aconseguit, en una setmana, les 500 firmes necessàries per tal de demanar al consistori una audiència pública.
Aquest acte es va promoure entre diferents entitats targarines: La Soll, el Rostoll, Agrat, Guixanet, Cau, Gic i Bat, i és van agrupar sota el paraigua d’Agenta dins una comissió, després que l’Ajuntament de Tàrrega decidís que la Creu de terme es quedaria al mateix lloc un cop finalitzades les obres de millora de la plaça. La decisió, segons el consistori, es va prendre en una reunió però no van comptar amb la veu de les entitats que fan ús de la plaça amb diferents activitats durant l’any.
Des les entitats es farà entrega al consistori de les més de 500 signatures recollides per promoure aquest debat obert, amb la única intenció que les entitats i la ciutadania en general puguin tenir veu sobre aspectes tant importants com són l’urbanisme i la simbologia dels monuments que ens envolten.
Totes les entitats que promovem aquest debat obert a la ciutadania volem agrair totes les mostres de suport i les signatures rebudes en tant poc temps. Promoure la participació activa i la ciutadania compromesa són i seran

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.