Les obres d’asfaltatge del camí d’Altet al Talladell s’iniciaran la setmana vinent

Està previst que durin tres mesos i s’aplicarà una nova capa asfàltica al llarg de 704 metres ·  Té un pressupost de 77.112 euros i compta amb una subvenció de 60.000 euros de la Diputació

L’Ajuntament de Tàrrega iniciarà la setmana vinent les obres per a la rehabilitació del ferm del camí d’Altet, el vial que connecta el lateral de l’autovia A-2 fins a l’entrada nord del Talladell. El projecte se centrarà en l’aplicació d’una nova capa asfàltica al llarg de 704 metres de longitud millorant així aquesta important via d’accés a la població de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) del Talladell. Aquest vial presentava molts sots i l’actuació permetrà una millor circulació dels vehicles a la zona. El pressupost és de 77.112 euros i es compta amb una subvenció de 60.000 euros atorgada per la Diputació de Lleida.

Està previst que les obres durin uns tres mesos i aquesta acció arriba després de les obres de substitució d’un tram de la canonada que subministra aigua de boca a l’EMD El Talladell que s’han fet e el mateix vial. Les últimes setmanes s’ha modernitzat una conducció de 485 metres de longitud per garantir el subministrament d’aigua potable. L’anterior canonada, feta de fibrociment, havia arribat al final de la seva vida útil i ja acumulava unes quantes avaries. L’obra va suposar una inversió de 19.681 euros i es va incloure dins el pla director de gestió de la xarxa d’aigua de boca que el consistori targarí té subscrit amb l’empresa concessionària Sorea.

Salutacions,

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.