Les piscines municipals de Bellpuig participen en el 25è aniversari de la campanya “MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE”

Mulla't a Bellpuig 2018 1Ahir diumenge 8 de juliol durant tot el dia, les piscines municipals de Bellpuig participaven en la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. Aquest any el “Mulla’t” celebrava la 25a edició.

Els banyistes tenien reservat dins l’aigua un espai on poder nedar en solidaritat amb la campanya, i a l’entrada del recinte hi trobaven una parada on es recollien donatius i es podia adquirir marxandatge del Mulla’t per a col·laborar. Tots els articles que s’hi trobaven eren solidaris amb l’esclerosi múltiple i estaven dissenyats per Javier Mariscal.A Bellpuig, l’Ajuntament col·labora cada any el Mulla’t amb la participació de les Piscines Municipals.

Campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple.

El ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’ és l’esdeveniment que més ha donat a conèixer l’esclerosi múltiple.   El seu objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les persones que pateixen aquesta malaltia mullant-se en les piscines que participen a la campanya.

Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’Esclerosi Múltiple.  Aquest any, el Mulla’t estava dedicat a l’esclerosi múltiple infantil (entre un 3 i un 10% de les persones que es diagnostiquen cada any són nens i nenes).

A Catalunya més de 600 piscines participen al “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. En moltes s’organitzen activitats lúdiques i festives però totes tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en el qual participen més de 100.000 persones. Per celebrar els 25 anys, enguany el Mulla’t s’obria al mar i omplia Catalunya d’activitats paral·leles perquè tothom es pogués mullar.

El cartell d’aquesta edició estava dissenyat per Javier Mariscal, tal com ho va fer fa 25 anys amb el primer cartell del Mulla’t.

 

Més informació de la campanya a: mullat.fem.es

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.