Les veus dels alumnes de les escoles de Tàrrega omplen el centre de la ciutat per rebre l’hivern

Segona edició de la cantada de nadales organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn

Els alumnes d’Educació Infantil i Primària de les cinc escoles de Tàrrega han participat avui dimecres 21 de desembre en diverses cantades que s’han celebrat en diferents punts del centre de la ciutat. La iniciativa, que s’ha celebrat per segon any consecutiu, du per nom “Tàrrega canta a l’hivern” i ha estat organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de la capital de l’Urgell. L’activitat ha omplert d’il·lusió carrers i places mitjançant la interpretació de nadales i cançons. Les escoles han celebrat així l’últim dia lectiu d’aquest any 2022.

Els alumnes del col·legi Jacint Verdaguer han ofert el seu repertori a la plaça de les Nacions Sense Estat; els escolars del Vedruna Tàrrega ho han fet a la plaça del Carme mentre que els infants de l’Àngel Guimerà han actuat al carrer del Carme, a la cruïlla del Laberint. Per la seva banda, els nens i nenes de l’Escola Pia han encomanat l’esperit nadalenc a tothom que passava per la plaça de Sant Josep de Calassanç. Al mateix temps, l’escola Maria-Mercè Marçal ha actuat a la plaça de Sant Antoni.

Aquesta iniciativa estrenada amb èxit l’any passat s’ha repetit enguany, ja que la intenció de la Regidoria de Ciutadania i Educació és consolidar-la i repetir-la cada any per aquestes dates. “Entenem que és una manera que la comunitat educativa participi en activitats en l’entorn més proper tot compartint l’esperit de germanor i esperança d’aquestes festes”, ha afirmat el regidor de l’àrea, Xavier Rossell-Aparicio.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.