Les vinyetes d’Ermengol donen el tret de sortida a la cinquena edició de ‘Lo Memefest’

La inauguració de l’exposició de l’humorista gràfic és el primer acte d’un programa que portarà fins a la capital de l’Urgell la flor i nata de l’humor en català

ErMEMgol. Amb aquest joc de paraules es titula l’exposició que l’humorista gràfic Ermengol va inaugurar aquest dimarts a la sala Marsà de Tàrrega. Una selecció de les vinyetes que el dibuixant ha publicat en els darrers quaranta anys a casa nostra i que tracta amb l’humor des de l’actualitat política fins aspectes de la seva vida personal.

L’exposició es va inaugurar en el marc de ‘Lo Memefest’. Un festival totalment consolidat que arriba a la seva cinquena edició. Humoristes com Òscar Andreu, Andrés Fajngold, La Sotana o Carmen Romero entre d’altres completen un cartell del qual ja s’han venut gairebé totes les entrades. El programa de ‘Lo Memefest’ s’allargarà fins al pròxim dissabte quan es clourà el festiva amb La Memefsta. De fet, el mateix dissabte es viurà un dels moments importants del festival amb el Vermut-Debat “Què diria ara Rubianes?” i la projecció de l’espectacle Rubianes Solamente i és que l’artista galaico-català és la figura homenatjada d’aquesta edició del festival d’humor de ponent.

Informa: Oriol Gordillo i Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.