L’Escola Alba de Tàrrega llueix un nou mural que reivindica la diversitat i la inclusió

Està dissenyat per l’artista targarí David Escibà, el qual s’ha inspirat amb diferents formes geomètriques i els colors vius del mural per reivindicar la visibilitat d’un món més divers i inclusiu

  • El mural, situat a la pujada del parc de Sant Eloi amb el carrer de la Pau, passarà a formar part del circuit Street Art de la població. 
  • L’empresa Laumont, amb qui l’Escola Alba ja ha col·laborat altres vegades, ha finançat la intervenció artística.

El passat 3 de desembre, Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat, es va presentar la idea de fer una intervenció artística al mur que limita el pati de l’Escola d’Educació Especial del Grup Alba amb l’objectiu de visibilitzar-la i situar-la en el mapa de Tàrrega, però també dins del circuit d’ Street Art de la població.

El mural, dissenyat per l’artista targarí David Escribà, està inspirat en la idea de diversitat, per això les formes geomètriques, i està pintat amb la voluntat que no passi desapercebut. Els colors vius del vermell, el taronja o el groc fan que tothom que vagi al Parc de Sant Eloi es fixi en el nou dibuix que ocupa una part de la cantonada del carrer de la Pau i el Passeig de Simó Canet.

La iniciativa del mur té el suport de l’empresa Laumont que, a més de ser empresa sòcia del Grup Alba, ja porta 3 anys donant suport a projectes de l’Escola Alba. Anteriorment havia col.laborat amb el Pati de les Experiències i el Calendari Solidari i aquest any passat ho va fer amb una aportació per millorar els recursos de l’Escola i per fer la intervenció artística al mur exterior.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.