L’Escola de Sobreestants de Tàrrega impulsa un programa de formació dirigit a professionals del sector

L’Escola de Sobreestants de Tàrrega ha celebrat una Jornada tècnica d’Introducció on s’han presentat els principis fonaments d’aquesta nova metodologia de treball,  BIM, que està revolucionant els sectors de l’enginyeria, la construcció i l’obra civil.

Aquesta jornada tècnica forma part del programa de formació que ha impulsat l’Escola de Sobreestants per l’any 2018 – 2019. En total hi ha programats 6 cursos diferents enfocats a donar a conèixer les noves tecnologies aplicades al sector i a orientar als professionals i tècnics que ja estan treballant a reciclar-se en els nous mètodes de treball.

El cursos estan orientats a professionals de diferents disciplines, tant si són particulars, com si treballen per compte d’altri, com ara enginyers agrònoms, enginyers de forest, enginyers tècnics agrícoles, enginyers tècnics forestals, arquitectes, geògrafs, geòlegs, ambientòlegs, arqueòlegs… o els serveis tècnics d’administracions públiques com ajuntaments, diputacions, consells comarcals o altres institucions.

L’Escola de Sobreestants està impartint actualment el Grau Superior de Projectes d’Obra Civil, conegut com a Sobreestants, a joves que acaben el batxillerat o que vénen de BUP, COU, Cicles Formatius de Grau MIG, FPII o que han superat la prova d’accés. El nou programa d’estudis està enfocat a les noves tecnologies com el 3D i l’especialització a la metodologia BIM amb l’objectiu de formar a professionals que s’insereixin ràpidament al món laboral i puguin donar respostes a les necessitats del sector.

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.