L’Escola Pia passeja la Rua de Carnaval pels carrers de Tàrrega

Unes 370 persones entre alumnes i professors de l’Escola Pia de Tàrrega han participat aquest divendres en la Rua de Carnaval que han passejat pels carrers del centre comercial de la ciutat. Han sortit del centre escolar pel carrer Capellans i han continuat per Sant Joan Santa Maria avinguda de Catalunya Santa Anna Carme i Agoders.

Pel que fa a la festa del Carnaval, enguany es repetirà el punt de sortida (pàrquing de l’Estació de Trens) de la Rua del Dissabte, 2 de Març a les 18 h després del bon funcionament en les edicions anteriors. El pàrquing de darrere l’estació de Trens permet més espai per a les comparses i les carretes i suposa el punt idoni per iniciar el recorregut del Rei que passarà pel C/ del Bruc, el Passeig de Simó Canet, el C/Sant Pelegrí, la plaça del Carme, la plaça dels Porcs i, finalment, la plaça de les Nacions sense Estat.

Com a novetats, aquest any, el divendres infantil s’iniciarà als jardins del Teatre Ateneu de Tàrrega i el discurs final de dissabte de l’alcaldable Rei Carnestoltes, tindrà lloc a la Plaça de les Nacions sense Estat. A més a més, aquest any la comissió ha incorporat l’anomenat “Vot Popular”, on, mitjançant un formulari del web de www.carnestoltestarrega.cat, espectadors i participants a la Rua podran votar per la comparsa guanyadora atorgant així el Premi Popular. Quan al sopar del dissabte al Club Natació, el Dilluns 18 de febrer a les 20 h s’obrirà el web
www.agratickets.cat on es posaran a la venda les 800 places disponibles. Després del sopar, s’iniciarà la festa Pre-Victòria Electoral al MerCat on es faran l’entrega dels premis a les 10 millors comparses, les 5 millors carretes i el millor premi individual/parella. Per poder entrar al concurs, cada grup s’haurà de registrar al web www.carnestoltestarrega.cat, on es poden consultar els premis per a totes les categories.
El Carnestoltes de Tàrrega tornarà a comptar amb el Sopar de Dijous Gras organitzat pel Centre Cultural i amenitzat per l’orquestra Mediterrània. Divendres a la tarda, hi haurà la xocolatada infantil als jardins del Teatre Ateneu i posteriorment rua carnavalesca fins a l’espai MerCat amb Sidral Brass Band. Divendres a la nit, es preveu La Fi del Món amb Pijama en una festa amb DJ’s al MerCat i visita als pubs de la ciutat. A més, dissabte al matí hi haurà el tradicional Comerç-toltes amb el suport de Foment Targarí i diumenge, el Ball de Màscares al MerCat.
Al portal web de www.carnestoltestarrega.cat hi ha disponible tota la informació necessària i les inscripcions a tots els sopars, rues i activitats d’aquest Carnestoltes 2019. Tothom que ho vulgui, pot participar al concurs Instagram pujant una imatge a les xarxes amb el hastag #CarnavalTarrega. Premis i bases del concurs a la web del Carnaval.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.