L’estiu i la primera experiència en voluntariat per a joves

El Grup Alba obre les inscripcions a la 5èna edició del Programa de Voluntariat per a Joves de l’estiu. Més de 150 joves d’entre 13 a 17 anys han participat al llarg de les 4 edicions anteriors

Aquest serà el cinquè any que el Grup Alba, a través del seu servei de formació Enfoc, intenta apropar els valors del voluntariat entre els joves de la població a través d’un programa on es barregen activitats lúdiques, de treball en equip i de coneixença d’entitats del territori.
Per a molts d’ells és la primera vegada que realitzen una experiència de voluntariat que els acaba marcant per seguir implicant-se en un futur.

El programa contempla formació general en els valors i les competències del voluntariat, tallers en anglès amb els voluntaris europeus per conèixer el voluntariat internacional, xerrades de voluntaris en actiu, i un “tastet” d’experiències de voluntariat en diferents serveis del Grup Alba i també en d’altres entitats de Tàrrega com el grup ecologista GEMMA, l’Associació Alzheimer o la Hípica.

El programa està estructurat per setmanes per tal d’adaptar-se al calendari d’activitats d’estiu dels joves. L’any passat amb la COVID el programa ja es va haver d’adaptar a les noves mesures amb grups bombolla, però es va poder portar assolir les mateixes inscripcions que l’any anterior, una cinquantena de participants.

Les inscripcions per a l’edició d’enguany ja estan obertes a la web del Grup Alba www.aalba.cat

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.