L’IEI vol posar imatge al confinament amb #vidaprivada, una iniciativa oberta a les xarxes socials i que acabarà amb la publicació d’un llibre

La convocatòria té com a objectiu fer menys feixuga l’estada a casa i oferir un
testimoni gràfic d’aquesta experiència #vidaprivada és el nom de la convocatòria que ha obert l’Institut d’Estudis Ilerdencs a través de les seves xarxes socials, una iniciativa que donarà peu i contingut a una posterior publicació en forma de llibre.
Aquesta experiència té com a objectiu fer menys feixuga l’estada a casa mentre duri el període de confinament. La convocatòria consisteix a enviar, mitjançant les xarxes socials amb el hashtag #vidaprivada, un testimoni gràfic (fotos, selfies, imatges,…) d’aquesta estada. Amb totes les propostes que es rebin, un jurat format per l’equip de l’IEI, s’escolliran les fotos més representatives de cada xarxa social de cara a formar part d’una futura publicació. És per aquest motiu que la participació implicarà la cessió dels drets d’imatge.
#vidaprivada s’emmarca dins les diferents iniciatives que l’IEI ha endegat des que es va iniciar el confinament, i que es van encetar amb l’activitat Fem cultura des del sofà.
També cal recordar que l’IEI publica diàriament, tant al Facebook com al Twitter,
informació al voltant del fons, mentre que per l’Instagram es difonen imatges de les diferents exposicions.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.