L’institut Manuel de Pedrolo acull els tallers “Parlem de les músiques i imatges sexistes”

Aquestes activitats pedagògiques s’emmarquen en el XXI Programa Comarcal de Suport a l’Educació i la setmana del 25N, adreçades a alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Urgell

Wn el marc del dia 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència envers les dones, “Parlem de les músiques sexistes i imatges sexistes”. Aquest és el nom que reben els tallers que, en el marc del XXI Programa Comarcal de Suport a l’Educació, han començat aquesta setmana per als alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut Manuel de Pedrolo de Tàrrega.

L’objectiu d’aquests tallers és ajudar l’alumnat a reeducar la seva forma de relacionar-se i identificar estereotips i prejudicis que hi ha a l’àmbit musical, publicitari i visual amb una mirada crítica i una perspectiva feminista.  Són 23 tallers que es faran al llarg d’aquest curs escolar i tindran un abast d’unes 440 persones.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Àrea d’Educació del Consell Comarcal de l’Urgell, el Servei Educatiu de l’Urgell i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.