L’ONmercART ja està “ON” a l’escola Ondara de Tàrrega

Alumnes, exalumnes i artistes del territori, tots tenen cabuda a l’ONmercART la mostra d’art, artesania i disseny que per segon any consecutiu posa en marxa l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega. La fotografia, l’escultura o la il·lustració són algunes de les disciplines que s’hi poden trobar.

La mostra es divideix en dues gran àrees de petit i gran format. Aquí les peces de joves creadors es venen o s’exhibeixen al costat de les d’artistes consolidats com Carmina Castelló, Benjamí Tous o Sònia Alins. Un entorn perfecte per a que el públic i els estudiants puguin explorar noves mirades i sobretot per a que els joves artistes es puguin donar a conèixer.

Des de l’escola i l’ajuntament de la ciutat han destacat que han treballat conjuntament per recuperar el cicle de Forja Artística que van perdre el curs passat per manca d’alumnes. A hores d’ara ja hi haurien 7 alumnes interessats en cursar aquestes estudis. I es que l’escola compleix enguany 240 anys d’història sent la segona escola d’art més antiga de Catalunya. La mostra compta amb la col·laboració de la galeria Clucart de Tàrrega. L’ONmercART de l’Ondara es podrà visitar fins el proper 7 d’abril.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.