L’Urgell Camper Tour, la primera guia de viatge click&go del món camper

Ahir, diumenge 17 d’octubre, es va presentar al  Saló internacional Caravaning de Barcelona,  l’ebook  L’Urgell, camper tour, gràcies a la col·laboració de  la família viatgera Kucavana. La presentació va tenir lloc a l’espai Travelvanning de Furgosfera, revista especialitzada en viatges per a públic camper.

L’Àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Urgell treballa des de fa uns anys en la promoció de les àrees d’autocaravanes i càmpers de la comarca, i compta amb 15 àrees per pernoctar a l’Urgell.

S’ha cregut interessant editar un ebook o guia digital per tal de mostrar la informació turística i cultural de la comarca, amb  3 rutes diferents, així com altres serveis d’interès per a públic camper com són: bugaderies, tallers mecànics o característiques de les àrees de pernocta que faciliten l’estada als usuaris.  Aquest ebook ha estat editat per Kucavana, la  Pilar Àvila juntament amb el seu marit Jose i els seus fills, recorren Catalunya i altres territoris i països  per donar a conèixer els llocs visitats.  Es tracta d’una guia interactiva, única i exclusiva per a vehicles vivenda. Una ruta en 3 etapes per a sorprendre al viatger, una comarca on les campers i autocaravanes hi són benvingudes, sense excepció.

Aquest ebook es podrà descarregar a la web de www.turismeurgell.cat

Aquesta acció ha estat possible gràcies al suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Ara Lleida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.