Mans Unides de Tàrrega recull gairebé 1.000 euros per projectes a Malawi i Sierra Leona en el seu berenar solidari

16750-1540888988-1400x1400Aquest diumenge passat Mans Unides va celebrar el seu 27è berenar solidari a l’Espai MerCAT de Tàrrega.  Hi van asistir 130 persones entre les que destaquen l’alcaldessa i presidenta de la Diputació de Lleida,  Roria Perelló, el regidor de
cultura, Raül Palacios, el Rector Josep Maria Vilaseca i el delegat de Mans Unides del Bisbat de Solsona, Àngel Alsina. El berenar va constar de diverses menges elaborades per 22 dones. En el transcurs de la vetllada es va agrair la col·laboració de més d’un centenars de persones que durant el transcurs d’aquest vint-i-set anys han estat les elaboradores del berenar. Com també als grups i entitats que han amenitzat les vetllades. En aquesta ocasió van ser els Xicots de l’Esplai els encarregats ded’amenitzar l’acte.
En total es van recaptar 976 euros, un import que anirà destinat als projectes d’enguany: la rehabilitació d’un centre sanitari i alberg per a dones embarassades, en una zona pobra de Mangochi, Malawi. L’altre és l’ampliació d’un centre educatiu, actualment s’hi imparteix ensenyament a 790 alumnes en 12 aules, amb una mitjana de 65 alumnes per aula; aquest centre està a Mabesseneh, una comunitat de les afores de Lunsar a Sierra Leona, ambdós a l’Àfrica.

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.