Més de 60 comparses desfilen a la Rua de Carnaval de Tàrrega

El Carnestoltes de Tàrrega 2019 tanca l’esdeveniment amb 1400 participants i 63 comparses a la rua de Dissabte.
Tàrrega ha viscut un nou Carnaval multitudinari amb un rècord de participació durant els 4 dies de festa i disbauxa a la capital de l’Urgell. L’Associació Agrat, amb el suport de la Regidoria de Cultura, ha estat l’encarregada per 8è any consecutiu d’organitzar la festa i ha celebrat la col·laboració de tots els assistents en una festa que cada any augmenta el nivell de qualitat de les comparses i carretes. El dia àlgid es va viure el dissabte a la tarda durant la Rua amb 63 comparses i 1400 persones participants a la rua, a les quals s’haurien d’afegir els participants que no van completar la inscripció per entrar a concurs, però si va tenir l’opció de desfilar a la Rua.
Els carrers per on va transcórrer la desfilada van estar plens d’espectadors i la Plaça de les Nacions va registrar un ple absolut durant el Discurs de Lo Rei al Míting Final de Campanya del nou partit “Tàrrega Unida”.
El sopar posterior al Club Natació va comptar amb 600 comensals i es va amenitzar amb les actuacions musicals de les comparses i de Jorge la Suerte (animador de les festes del Big Ben Disco).
Pel que fa la resta d’actes, el sopar de dijous gras va comptar amb més de 150 persones i una trentena de persones van anar de Dijous Universitari a la Nuit Disco de Lleida. El Carnaval Infantil de divendres va ser una festa amb més de 800 nens i nenes i la Nit de Pijama va fer vibrar el mercat amb unes 500 persones. El Comerç-toltes coorganitzat amb Foment Targarí va batre el rècord amb 13 comerços inscrits i el Ball de diumenge va comptar amb unes 300 persones a l’espai MerCat.
En els propers dies, des de les xarxes socials de l’Agrat, es publicarà un formulari de revisió on tothom que vulgui podrà fer la seva valoració o suggeriment sobre els temes a millorar per poder corregir tot allò que afecti el Carnestoltes de Tàrrega i millorar-ho de cara l’any vinent.
Des de la Comissió de Carnestoltes de l’Agrat volem donar les gràcies a tots els comerços, empreses, associacions i entitats, col·laboradors/es que han posat el seu granet de sorra per portar a Tàrrega, un any més, el Carnaval referent de les Terres de Ponent.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.