Musicant l’Urgell promociona les Escoles Municipals de Música de Tàrrega, Bellpuig i Agramunt i el patrimoni de la comarca

Les esglésies de Vilagrassa, Rocafort de Vallbona i Puigverd d’Agramunt seran les amfitriones del cicle musical que el Consell Comarcal de l’Urgell organitza per tercer any i en el qual hi participaran uns 200 alumnes de les escoles de música d’Agramunt, Bellpuig i Tàrrega. 

La bona acollida de públic amb una participació d’un miler de persones assistents dels anys anteriors, ha estat el motiu pel qual en aquesta edició es repeteixi el format i com a novetat s’afegeix, en aquest nou programa, una visita cultural guiada abans de cada concert.

Cal recordar que el cicle es basa en la realització de tres concerts que comptem amb la participació d’alumnes de les tres escoles de música de la comarca, amb un repertori variat tant instrumental com coral. A banda, la visita guiada que es realitzarà abans de cada concert permetrà als assistents conèixer i descobrir indrets de la comarca desconeguts malgrat la seva proximitat.

Així doncs, els objectius del cicle són dos, per una banda, donar a conèixer la gran tasca que es fa des de les escoles de música del territori impulsant l’ensenyament artístic per fomentar la pràctica cultural i desenvolupar el talent creatiu i, per l’altra,  fer descobrir a tots els visitants el patrimoni dels nuclis amfitrions, posant en valor els elements històrics, naturals i patrimonials que ens fan únics i singulars i que diferencien la nostra identitat urgellenca.

Les actuacions tindran lloc els diumenges 19 de gener a Vilagrassa, 9 de febrer a Rocafort de Vallbona i el 15 de març a Puigverd d’Agramunt. L’hora del concert és a les 12 hores i la visita guiada a les 11 hores.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.