Nova edició del cicle “Musicant l’Urgell” amb la participació de 200 alumnes de les escoles de música de Tàrrega Bellpuig i Agramunt

El Consell Comarcal de l’Urgell organitza per segon any el cicle musical on prop de 200 alumnes interpretaran tres concerts a les poblacions de Castellserà, els Omells de na Gaia i Preixana.

Aquest matí ha tingut lloc al Consell Comarcal de l’Urgell la presentació del cicle Musicant l’Urgell. So & Patrimoni per part del president comarcal, Salvador Bonjoch, els directors de les escoles de música de l’Urgell, Jordi Guixé, de l’EMM d’Agramunt; Víctor Lleixà, de l’EMM de Bellpuig, i Joan Clavé, de l’EMM de Tàrrega.  També hi han assistit  els alcaldes de les poblacions  que acullen els concerts i per part dels municipis d’on pertanyen les escoles de música, Jaume Folguera, en representació de l’Ajuntament de Tàrrega i Bernat Solé, alcalde d’Agramunt.

Aquest any es repeteix el format de l’any passat, que va tenir molt bona acollida de públic amb prop d’un miler de persones assistents. Cada concert  comptarà amb la participació d’alumnes de les tres escoles de música amb un repertori variat tant instrumental com coral. L’objectiu és donar a conèixer la gran tasca que es fa des de les escoles de música del territori.

El cicle pretén també propiciar els desplaçaments entre els veïns dels pobles de l’Urgell i acostar-los al patrimoni arquitectònic dels nuclis més petits que tenim a la comarca posant en valor, en aquesta ocasió,  les esglésies, que esdevindran el marc perfecte per a les actuacions.

Les actuacions tindran lloc els dies 26 de gener a Castellserà, el 3 de febrer a Preixana i el 10 de març als Omells de na Gaia.

El president comarcal ha destacat la bona col·laboració i disposició per part dels directors de les EMM sense la qual no hauria estat possible la realització d’aquest cicle, i de tots els ajuntaments que han mostrat el seu compromís  amb la promoció de la tasca de les escoles de música municipals.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.