Obres de reforma al recinte de les piscines municipals de Bellpuig

El consistori urgellenc reforma la zona perimetral i condiciona les instal·lacions de la piscina per a l’estiu vinent

Aquest mes d’octubre s’han iniciat les obres de reforma de les piscines municipals de Bellpuig, unes obres que amb un pressupost total de 76.982’34€, consistiran en la substitució de tot el paviment actual que delimita el perímetre de les dues piscines i que presentava un estat de degradació en la seva superfície amb esquerdes i petits trencaments, per un paviment ceràmic natural antilliscant per exteriors.

A més a més, amb aquesta actuació, se suprimirà la barrera arquitectònica que actualment presenten les tres dutxes, amb una llosa de formigó amb un graó d’uns 12cm, i s’adequarà tot el paviment per a fer-les accessibles. També es condicionaran les instal·lacions existents de sanejament, de subministrament d’aigua a les dutxes i es renovarà els conductes existents d’enllumenat exterior.

Les piscines municipals de Bellpuig són unes instal·lacions inaugurades l’any 1979 i al llarg dels anys s’hi ha anat fent millores i reformes. Amb aquestes últimes, el proper estiu presentaran una imatge més moderna, actual i sobretot més segura per a tots els usuaris.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.