Ofrena floral del Consell Comarcal de l’Urgell al President Companys al Tarròs amb l’absència dels alcaldes de JxCat

DSCF3082El  monument dedicat al President Lluís Companys al Tarròs ha acollit, per primera vegada, una ofrena floral organitzada pel Consell Comarcal de l’Urgell, en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. El President del Consell Comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells, en un acte solemne i reivindicatiu, ha llegit el manifest que ha remarcat el compromís del municipalisme amb la societat catalana i amb Catalunya, coincidint que el 2019 es commemora els 40 anys des de la restitució dels ajuntaments democràtics. Així, s’ha destacat la importància que el món local exerceix com a motor de progrés i prosperitat per als nostres municipis i com a eines de treball en la recerca de la igualtat d’oportunitats i la millora del benestar de la ciutadania.

En el context de la Diada Nacional de Catalunya, s’ha remarcat el moment polític actual, en que s’evidencia cada cop més la pugna social i institucional a favor de la democràcia, la justícia i la llibertat i ha fet esment de l’evident paral·lelisme amb la commemoració de l’onze de setembre, diada en memòria d’aquells que fa tres segles van defensar el país, les nostres institucions i els drets i llibertats de la nostra gent.

Els alcaldes i consellers comarcals de JxCat a l’Urgell  han plantat  els actes de la Diada que ha organitzat el Consell Comarcal els dies 11 i 15 de setembre. En un comunicat que han fet públic aquest dimarts acusen a l’equip de govern de l’ens, format per ERC, la CUP i el PSC, d’actuar de ”forma unilateral” i sense comptar amb l’opinió del seu grup i canviant coses que consideren que caldria debatre entre tots

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.