Paupaterres i Cases de la Música sumen forces per la música de Ponent

Les entitats han signat una col·laboració per treballar conjuntament per promoure la divulgació, creació, promoció i difusió de la música d’arreu del territori lleidatà

La Casa de la Música de Lleida i l’Associació Paupaterres han signat una col·laboració per treballar conjuntament per promoure la divulgació, creació, promoció i difusió de la música d’arreu del territori lleidatà. Fruit d’aquesta col·laboració, el 24è Festival Paupaterres comptarà amb les actuacions d’Hoven i Helen, dos artistes emergents que compten amb el suport i acompanyament de Cases de la Música.

La Xarxa de Cases de la Música és un projecte social i musical en xarxa a Catalunya, model de gestió cultural pioner a Europa, en què entitats privades i públiques treballen conjuntament per promoure accions divulgatives, creació, concerts i difusió de música moderna a Catalunya. Les Cases de la Música complementen les infraestructures culturals municipals organitzant activitats diverses, amb la música com a eix vertebrador, tant per als artistes i creadors del territori com per al públic en general.

La Casa de la Música de Lleida, integrada a la Fundació Orfeó Lleidatà, treballa oferint suport a la creació i acompanyament a nous talents emergents, impulsant accions divulgatives a l’abast de tothom, potenciant el valor social de la cultura i portant la música arreu del territori per potenciar projectes tant nous com ja existents, buscant la vertebració musical del territori. Per a l’Associació Paupaterres, aquestes accions no són novetat, ja que l’entitat sempre ha treballat per apropar la música a tots els públics, trencant amb barreres econòmiques i socials, i apostant per als nous talent de quilòmetre zero en la celebració del Festival Musical d’Estiu de Ponent: el Paupaterres.

Hoven i Helen obriran les nits de la vint-i-quatrena edició del Paupaterres, els propers 8 i 9 de juliol al Càmping Municipal de la ciutat de Tàrrega.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.