Pedrolo i Costafreda, protagonistes de la diada de Sant Jordi a Tàrrega

Alumnes de Secundària llegeixen en veu alta el Mecanoscrit, que celebra 50 anys, i l’Associació Alba representa una auca dels arrugats

Els escriptors Alfons Costafreda i Manuel de Pedrolo són els protagonistes d’aquesta diada de Sant Jordi a la capital de l’Urgell, l’any que el Mecanoscrit del Segon Origen, de Pedrolo, compleix mig segle de vida.

Estudiants de Secundària de la ciutat han participat en una lectura continuada de l’obra més popular de Pedrolo, precedida també per la lectura de textos del poeta targarí Alfons Costafreda.

Els encarregats d’inaugurar, però, la matinal cultural han estat sis actors de l’Associació Alba amb l’Auca dels Arrugats. Una iniciativa emmarcada en el projecte de connexions artístiques, dirigida per l’actor i director Eduard Montada i il·lustrada per l’estudiant de l’Escola Ondara Isabel Elies.

Tampoc no ha faltat a la cita el mercat de llibres i roses. El carrer del Carme i el pati, espais neuràlgics de la ciutat, s’han omplert de llibres, roses i parades de les diferents botigues i entitats de Tàrrega.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.