Pierrot Teatre de Centelles guanya el Concurs de Grups de Teatre Ciutat de Tàrrega amb l’obra Els Rústegues

 

La companyia Pierrot Teatre ha guanyat el 31è Concurs de Grups de Teatre Ciutat de Tàrrega amb sis premis: millor grup, direcció, actriu principal, actriu de repartiment, presentació escènica i votació popular. A més Pierrot Teatre podrà representar l’obra “Els Rústegues” a la propera edició de FiraTàrrega. La companyia de Centelles ja va guanyar el Concurs ara fa cinc anys.

D’altra banda el grup Baobap Teatre d’Alcarràs s’ha endut 4 premis amb l’obra “Veïnes”: millor actor principal, millor actor de repartiment, segon millor grup i segona millor direcció.
Impuls Teatre de Molins de Rei amb Nit de Ràdio 2.0 i Casal Corpus Grup de Teatre de la Vila de Gràcia amb Cinc noies i un sí, han rebut dos premis, i Companyia 8 de Terrassa amb M’agrades a les fosques i Teatre de Talión de Teatre amb La taverna dels còmics han marxat cap a casa amb un premi.
Cal recordar que en aquesta edició s’han presentat 48 companyies, de les quals se n’ha seleccionat 6 que han representat les seves obres al Teatre Ateneu de Tàrrega.  En total durant tot el Concurs hi ha hagut uns 1.500 espectadors.
L’acte de lliurament de premis de la 31a edició del Concurs de Grups de Teatre ‘Ciutat de Tàrrega’ s’ha fet aquest dissabte al restaurant  La Granja.

Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.