Presenten una campanya de turisme que ofereix l’Urgell com una destinació de natura i benestar

L’ Àrea de Turisme del  Consell Comarcal de l’ Urgell enceta una nova campanya turística, que pretén posicionar la comarca com una destinació turística de contacte amb el medi natural, de tranquil·litat i silenci en un entorn allunyat de les rutes convencionals. El turisme amb autocaravana és un sector a l’alça que cerca aquests ingredients i que s’està potenciant a l’Urgell amb l’habilitació d’espais  en diverses poblacions per facilitar l’estada a aquests viatgers. El seu pas per l’Urgell, des de simples pernoctacions fins a estades de més durada, poden convertir-se en experiències Slow Travel que recordaran.

Aquesta nova campanya consta de tres vídeosde curta durada  finançada amb la subvenció de promoció turística del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.Les imatges mostren l’entorn més rural i paisatgístic, i emfasitzen aquesta qualitat de vida de què gaudeix l’Urgell. Els productes de qualitat i de proximitat i el patrimoni arquitectònic dels pobles i llogarets acompanyaran els visitants en la descoberta de racons de gran bellesa. L’edició s’ha fet en català, i també en castellà, anglès i francès, per captar el turisme exterior quan sigui possible. Aquests vídeos es promocionaran a través de les xarxes socials, a les quals es vol donar un fort impuls.

Dins de l’estratègia de promoció  s’ha creat un nou logotip per a L’ Urgell Turisme, que anirà també acompanyat de l’ eslògan L’ Urgell, escenaris que inspiren.La nova marca turística de l’Urgell ha estat creada per la dissenyadora Marta Palou, que va treballar al Consell Comarcal de l’Urgell durant uns mesos en un Pla d’Ocupació.   L’eslògan L’Urgell, escenaris que inspiren s’ha consensuat juntament amb els membres de  la  Taula de treball per al turisme de l’Urgell, formada pel sector públic i privat de la comarca, que es reuneix periòdicament per promoure el turisme a la zona.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.