Primer dia d’obertura del nou centre de dia d’Agramunt

Avui, s’ha obert el centre de dia ubicat a la planta baixa de la residència Mas Vell amb sis usuaris. El centre estarà obert de dilluns a divendres de dos quarts de nou del matí fins a dos quarts de nou del vespre.

Tal com ha explicat l’alcaldessa Sílvia Fernàndez: “s’ha pogut obrir ara el centre perquè la normativa per la Covid-19 així ho ha permès, i al estar aïllat de la resta de la residència no s’han de seguir unes mesures tant restrictives”. El centre s’ha obert amb totes les garanties de seguretat, tant per a usuaris com per a treballadors.

De moment està pensat que el centre pugui acollir deu places, ampliables a quinze si el servei ho requereix. De moment es veurà com funciona el servei i l’adaptació dels usuaris i del personal que hi treballa, ja que és un servei nou per a tots.

Fernàndez també ha destacat, que el servei de centre de dia es complementa amb el servei d’atenció domiciliària, i es van a recollir els avis a casa: “Ara l’objectiu és aconseguir el transport per poder portar els avis dels pobles dels voltants al centre i poder oferir els serveis als domicilis”.

D’altra banda, Clara Sanz, directora de la residència Mas Vell, ha explicat els serveis que s’ofereixen al centre: “Estem adaptant els horaris i les activitats en funció de les necessitats dels usuaris. En aquests moments es fan dues sessions al dia d’estimulació cognitiva i fisioteràpia”. Els gericultors adaptaran les activitats individuals i grupals a les inquietuds dels usuaris.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.