Primera caminada del “Caminant, fem salut i coneixem Tàrrega” amb una setantena d’usuaris inscrits

 

Caminant fem salut 2......11.04.2019Avui dia 11 d’abril, Tàrrega ha estrenat la primera activitat del Projecte Salut en Xarxa “Caminant fem salut i coneixem Tàrrega”. Es tracta de 12 caminades urbanes per la ciutat, de curta i mitja distància, on s’inclou una explicació dels edificis i monuments més emblemàtics del recorregut (les rutes han estat organitzades per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament).

Les caminades es faran cada dijous, fins a finals de juny. El lloc de sortida és el Pavelló Municipal de Tàrrega i l’horari habitual és de 9 a 11 h.

És una activitat gratuïta adreçada a la població en general. Els/les infermeres del CAP són els qui prescriuen aquesta activitat amb l’objectiu d’introduir l’hàbit de fer exercici físic diàriament i millorar la qualitat de vida dels usuaris.

Els participants seran acompanyats per dues infermeres de l’EAP de Tàrrega, un tècnic/a d’esport i salut de l’Ajuntament i en algunes es disposarà d’un guia de l’Àrea de Cultura.

Recordem que el Projecte Salut en Xarxa es va crear per prioritzar oportunitats de millora relacionades amb la salut, fomentar la participació i apoderar la comunitat, donar impuls a la realització del programa de prescripció social i la recollida de mesures terapèutiques no farmacològiques. Aquest projecte està impulsat per l’Equip d’Atenció Primària, l’Ajuntament de Tàrrega, el Consell Comarcal de l’Urgell, l’Agència de Salut Pública i la Creu Roja, amb el suport de la Diputació de Lleida.

 

Grup de treball comunitari

EAP Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.