Rosa Maria Perelló assenyala ‘Nova Tàrrega’ com un referent de la comarca de l’Urgell en l’acte de celebració del 75è aniversari de la revista

NovaTarrega3Durant la commemoració s’han lliurat reconeixements a Francesc Camps, Ignasi L. Camps, Josep M. Figueres i Josep M. Serra

L’alcaldessa en funcions de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha participat í en l’acte de celebració del 75è aniversari de la revista ‘Nova Tàrrega’, que ha tingut lloc als jardins de l’Ateneu de Tàrrega.

La directora de la publicació, Lourdes Cardona, ha donat la benvinguda als presents en un acte en què també hi han intervingut Joan Cal, director executiu del grup Segre, i Salvador Bonjoch, president del Consell Comarcal de l’Urgell.

En el seu torn de paraula, Rosa Maria Perelló ha destacat que ‘Nova Tàrrega’ és una publicació periòdica “referent de la comarca”, una revista “indispensable per entendre l’evolució i la història de Tàrrega i de l’Urgell, ja sigui tant des del punt de vista cultural, social, esportiu com polític”.

Per això volgut destacar que ‘Nova Tàrrega’ compleix “l’autèntic paper de mitjà de comunicació de proximitat”, i que ho fa d’una manera pulcra, rigorosa i seriosa, un fet que ha atribuït i agraït a “tot el personal que, d’una manera o una altra, ha posat el seu granet de sorra per mantenir viva aquest publicació des d’aquell llunyà 1944 quan feia les primeres passes”. Per tot plegat ha desitjat “que per molts anys ‘Nova Tàrrega’ segueixi al peu del canó” i “que no perdi aquest esperit crític que sempre ha tingut i que l’ha feta valedora del respecte de la ciutadania”.

A continuació s’han lliurat un seguit de reconeixements als familiars de Francesc Camps Calmet (fundador el 1944 de la revista el 1944, de la que també en va ser editor i director), als familiars d’Ignasi L. Camps-Sarró (fill de Francesc Camps, que el 1975 va agafar les regnes de la revista editant-la i dirigint-la), a Josep M. Figueres (impressor), i als familiars de Josep M. Serra Teixidó (el 1987 es va fe càrrec de l’edició i direcció de Nova Tàrrega). L’actuació de The Standars i un vermut han tancat l’acte.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.