Rosita Purgimon protagonitza la darrera entrega de la col·lecció “On son les dones targarines?”

Rosita Purgimon protagonitza la darrera entrega de la col·lecció “On son les dones targarines?”

Rosita Purgimon Gabernet es la protagonista del novè llibre de la col·lecció “On són les dones targarines?”. La publicació explica la vida de qui va dirigir la delegació de la Mútua General de Seguros a més de ser activista en entitats emblemàtiques com l’Associació Alba o el CN Tàrrega. En aquesta ocasió el llibre ha estat escrit per les també targarines, Mariona Solé i Carla González, àvia i néta  han afrontat el projecte amb la il·lusió de poder escriure sobre tot un emblema de la ciutat.
Per la protagonista d’aquest viatge il·lustrat no deixa de ser un homenatge en vida i un reconeixement a una vida dedicada a l’empresa familiar.
Un conte que ha comptat també amb les il•lustracions de David Aguilera locigronet
Es tracta del darrer volum de la col·lecció ‘On són les dones targarines’ impulsada per la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Tàrrega amb l’objectiu de posar en relleu la trajectòria vital i professional de dones targarines, tant d’origen com d’adopció, que van destacar en els seus àmbits.
Amb aquesta publicació es dóna per finalitzada la col·lecció que ha mostrat la vida de nou dones amb vincles a Tàrrega com Pilarín Minguell, Maria Bernades, Josefina Vidal o Dúnia Lorda entre d’altres.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.