Sanció a un establiment comercial de Tàrrega per deixar residus de plàstic i cartró abocats de forma incívica a la via pública

Infracció detectada i sancionadaLa Policia Local de Tàrrega ha aixecat acta de denúncia a un establiment comercial de la ciutat per incompliment de l’ordenança municipal de recollida de residus. El fet es va registrar el passat dimarts 25 de setembre arran de la presència detectada de nombroses restes de plàstic i cartró abocades a la via pública. La brossa es trobava vora la illa de contenidors de l’avinguda de Catalunya, prop de la cantonada de la plaça del Carme. Val a dir que, quan es detectà l’abocament, es comprovà que els contenidors de la zona no eren plens i que era possible dipositar les deixalles dins els receptacles; i que per tant fou una conducta incívica.

Operaris de la Brigada Municipal van retirar les restes i van deixar de nou net el carrer. Al mateix temps, agents de la Policia Local van fer una recerca per esbrinar l’autoria dels fets. Finalment s’identificà com a responsable de la infracció un establiment comercial de la zona, al qual es notificà la denúncia. L’ordenança municipal de recollida de residus preveu sancions de fins a 750 euros per aquest tipus d’infraccions. L’Ajuntament de Tàrrega recorda als usuaris que la brossa s’ha de dipositar a l’interior dels contenidors i que fer-ho fora és una acció d’incivisme que embruta l’espai públic. D’altra banda, és en vigor a Tàrrega un conveni amb l’empresa social Cartaes per a recollir el cartró comercial. El consistori també ha impulsat recentment una campanya de civisme perquè es dipositin els voluminosos a la Deixalleria Municipal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.