“Si surts, posa-te-la”, nova campanya del CAP Tàrrega per promoure l’ús de les mascaretes

Joan Capdevila, el Mag Lari o Jaume Ponsarnau s’han sumat a la iniciativa
El CAP Tàrrega ha iniciat una campanya de sensibilització per fomentar l’ús de les mascaretes entre la població i, especialment, entre els més joves ara que s’ha entrat en la fase 1 del pla de desconfinament i que el Ministeri de Sanitat ha establert l’ús obligatori de les mascaretes a la via pública. Sota el lema “Si surts, posa-te-la”, la campanya compta amb un vídeo promocional on apareixen diverses personalitats targarines que conviden a la població a utilitzar les mascaretes. Així hi apareixen el campió del món Joan Capdevila, l’entrenador del València Bàsquet, Jaume Ponsarnau, el popular Mag Lari, l’alcaldessa de la ciutat, Alba Pijuan, i altres representants de la ciutat vinculats al teixit associatiu, social i empresarial de la ciutat.
Aquesta setmana, la regió sanitària de Lleida ha entrat en la fase 1 i des del CAP Tàrrega es vol enviar un missatge de prudència per evitar possibles rebrots en un futur. Així, s’insisteix en la utilització de les mascaretes per part de la ciutadania en la via pública, mantenir les distàncies de seguretat i no organitzar trobades de més de 10 persones en un domicili.
L’Ajuntament de Tàrrega també dona suport a la campanya i s’ha promogut la seva difusió a través de les xarxes socials de centres educatius, clubs esportius i entitats de la ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.