Tàrrega acollirà la 22a edició de la Fira del Medi Ambient els dies 15 i 16 d’octubre

Comptarà amb més de 50 expositors i prop d’una vintena d’activitats

La Fira del Medi Ambient de Tàrrega arriba enguany a la 22a edició amb el mateix objectiu de ser altaveu dels valors ecològics, de qualitat de vida i de les energies renovables. Els pròxims dies 15 i 16 d’octubre, el Pavelló del Club Natació serà l’espai que acollirà la cita la qual aplegarà més d’una cinquantena d’expositors i amb una gran varietat d’activitats per a totes les edats.

En l’edició d’engany l’emergència climàtica serà un dels punts d’interès de la vintena d’activitats programades sobre conscienciació ecològica, entre les quals destaca una xerrada amb l’home del temps de la CCMA Francesc Mauri, juntament amb el Dr. Joan Girona, investigador de l’IRTA.

A banda dels expositors i de les activitats al pavelló, el programa d’actes de la fira també inclourà dues activitats complementàries fora del recinte per primer cop des de la pandèmia. Per una banda hi haurà una desfilada de roba a càrrec de Cartaes, i de l’altra també hi tindrà lloc una sortida per conèixer l’entorn natural del Pla del Lluçà.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.