Tàrrega acull la primera activitat docent com a subseu del Centre de Formació Contínua de la UdL

Benvinguda a l'alumnat per part del director del Centre de Formació Contínua de la UdLFruit d’un conveni entre la institució i el consistori de la capital de l’Urgell, amb suport de la Diputació de Lleida · L’Escola de Sobreestants de Tàrrega cedeix una aula per impartir els cursos

Tàrrega ha impartit avui la primera activitat com a subseu del Centre de Formació Contínua (CFC) de la Universitat de Lleida (UdL). Ha estat un curs sobre aspectes de la nova llei de contractació en el sector públic, al qual han assistit presencialment una trentena d’alumnes. S’ha posat en marxa així aquest nou servei que descentralitza l’acció docent de la UdL més enllà de la seu central. La iniciativa és fruit d’un conveni de col·laboració que signaren el passat mes de juny la UdL i el consistori targarí, acord al qual també dóna suport la Diputació de Lleida. Al seu torn, l’Escola de Sobreestants de Tàrrega ha cedit una aula per acollir les sessions, fet que ha agraït públicament l’alcaldessa Rosa Maria Perelló durant l’acte de benvinguda a l’alumnat. La primera edil també ha manifestat que la creació de la subseu del CFC a Tàrrega reforça significativament el municipi en matèria d’ensenyament i formació.

 

A l’acte de benvinguda ha intervingut a més Carles E. Florensa, director del CFC, qui ha recordat que el pla director de l’entitat fixa com una de les directrius obrir la UdL al conjunt del territori. Per la seva part, el director de recursos humans de la Diputació de Lleida, Alexis Guallar, ha explicat que el curs impartit a Tàrrega ha estat dissenyat amb l’Institut Nacional d’Administració Pública (INAP). L’esmentat curs constarà de tres sessions més fins al 10 d’octubre. Posteriorment ja és previst un segon curs amb més continguts sobre contractació. La idea és oferir formació que pugui interessar a determinats sectors productius, empresarials o laborals, inclòs el personal de les administracions, com és aquest cas. Les sessions també s’imparteixen per vídeo-conferència.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.