Tàrrega celebrarà mercat setmanal el dilluns 10 de setembre, dia festiu local

IMATGE D'ARXIU · Mercat dels dilluns a TàrregaEls establiments comercials també tindran obertura autoritzada coincidint amb l’horari del mercat

Tàrrega celebrarà mercat setmanal el dilluns 10 de setembre tot i ser dia festiu local. Així, la capital de l’Urgell autoritzarà la instal·lació de parades, com és costum els dilluns, en l’horari habitual de matí i fins al migdia. Al mateix temps, també es permetrà l’obertura d’establiments comercials durant el mateix horari del mercat. La Regidoria de Promoció Econòmica preveu que el 10 de setembre, situat entre dos dies festius arreu del país (diumenge 9 i dimarts 11 de setembre), es pot registrar una elevada afluència de públic i vendes al mercat setmanal. La festivitat local del 10 de setembre correspon a l’antiga Festa Major de Setembre de la localitat, que amb els anys ha esdevingut l’actual FiraTàrrega.

 

Del 9 a l’11 de setembre la regulació d’horaris comercials a Tàrrega és la següent:

 

Diumenge 9 i dimarts 11 de setembre: Els establiments comercials han de romandre tancats amb caràcter general. S’exclouen d’aquesta limitació els establiments comercials dedicats a la venda de: pastisseria, rebosteria, xurreria, pa, plats preparats, premsa, flors i plantes, combustibles i carburants, així com els establiments de venda personalitzada o autoservei, els titulars dels quals siguin autònoms, microempreses o petites empreses, sempre que la superfície de venda no superi els 150 m2, i que tinguin una oferta dedicada essencialment a producte quotidià alimentari.

 

Dilluns 10 de setembre: Festiu local amb obertura comercial autoritzada. Celebració del tradicional mercat setmanal. Tarda, tancat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.