Tàrrega clou la programació cultural de Nadal el diumenge 15 de gener amb el Concert de Reis

La cita, amb suport de la Regidoria de Cultura, esdevé a partir d’aquest any un memorial en record d’Àngel Sans, enyorat impulsor d’aquest esdeveniment

Tàrrega tancarà el seu cicle cultural de Nadal amb el tradicional Concert de Reis el proper diumenge 15 de gener (19h) al Teatre Ateneu. La cita esdevé a partir d’aquest any un memorial en record de l’enyorat músic targarí Àngel Sans, que va impulsar l’esmentat concert des dels seus inicis el 2008. L’organització recau en la Polifònica de l’Urgell, que actuarà acompanyada aquesta vegada per l’Orquestra Simfònica i Cor Harmonia. L’apartat escènic es completarà amb coreografies de l’Estudi Dansa Tàrrega. La proposta compta amb el suport de la Regidoria de Cultura.

En aquesta 16a edició, el Concert de Reis de Tàrrega du per títol ‘A ritme de vals’. A banda de viatjar fins a Viena amb els valsos de la família Strauss, el repertori també integrarà cèlebres polques, fragments d’òpera com ‘Carmen’ de Bizet, l’’Al·leluia’ de Händel o les populars nadales catalanes de Salvador Brotons. Dalt l’escenari s’aplegaran una vuitantena de veus i instrumentistes sota la direcció del mestre Francesc Llongueres. Laia Camps (soprano) i Joan Martínez (tenor), de gran trajectòria professional, actuaran com a solistes. Venda anticipada d’entrades a Comercial Sans (avinguda de Catalunya, 14 i telèfon 973 310 529).

La música clàssica és protagonista aquests dies al Teatre Ateneu ja que el proper diumenge 29 de gener també és prevista la participació de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida al cicle Tàrrega Sona 2023. La formació oferirà peces del compositor rus Txaikovski com ‘El llac dels cignes’ o ‘El trencanous’ sota la direcció d’Alfons Reverté (oportunament es trametrà la nota de premsa).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.