Tàrrega commemora el Dia Mundial contra el Càncer Infantil amb un acte solidari

Xocolatada popular dimarts 15 de febrer a la plaça del Carme impulsada pel Pla Educatiu d’Entorn en favor de la investigació de la malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu

 

Tàrrega torna a impulsar un acte benèfic en favor de la lluita contra el càncer infantil. La iniciativa s’emmarca dins el Pla Educatiu d’Entorn i comptarà amb una àmplia participació de l’àmbit comunitari i social. Es tracta d’una xocolatada solidària que tindrà avui, dimarts 15 de febrer, a les 6 de la tarda, a la plaça del Carme. La convocatòria es desenvoluparà just el Dia Internacional contra el Càncer Infantil i vol ajudar a recaptar fons destinats a la investigació de la malaltia a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. En el decurs de l’acte, a les 7 de la tarda, també es farà l’encesa dels brolladors de la Font del Pati il·luminats de groc, el color que distingeix la solidaritat contra el càncer infantil. “Volem expressar el suport a les famílies que lluiten contra el càncer infantil”, afirma el regidor de Ciutadania i Educació, Xavier Rossell–Aparicio. L’edil afegeix que “en aquesta ocasió aprofitem aquesta activitat solidària per treballar la reducció de residus, la compra de proximitat i la sostenibilitat. Per aquest motiu proposem que, de ser possible, cadascú porti de casa el got que farà servir”.

A la xocolatada solidària, hi col·laboren tots els centres educatius de primària i secundària del municipi (Jacint Verdaguer, Àngel Guimerà, Maria Mercè Marçal, Escola Pia, Vedruna Tàrrega, Escola Alba, Manuel de Pedrolo, Alfons Costafreda), les quatre llars d’infants (La Pau, El Niu i Vedruna i el Triangle) i l’Associació d’Amics dels Escoltes de Tàrrega. D’aquí que Rossell-Aparicio agraeixi la plena implicació de les escoles de Tàrrega a l’hora de secundar aquesta proposta, que posa de manifest l’aliança de tota la comunitat educativa per fer front al càncer infantil i solidaritzar-se amb les persones que el pateixen.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.