Tàrrega dóna veu aquest diumenge 5 de novembre al teatre social de la veterana companyia andalusa La Zaranda

zarandaNova cita del cicle escènic de la capital de l’Urgell organitzat per la Regidoria de Cultura · “Ahora todo es noche” sintetitza el simbolisme poètic i la innovació visual que caracteritza el grup

La Temporada de Teatre 2017 – 2018 de Tàrrega continua aquest diumenge 5 de novembre de la mà de la veterana companyia andalusa La Zaranda – Teatro Inestable de Ninguna Parte. Els de Jerez de la Frontera duran fins a la capital de l’Urgell el seu darrer espectacle, “AHORA TODO ES NOCHE”, un drama social que reflexiona sobre l’existència humana a través d’un grup de captaires. La Zaranda porten més de 40 anys dalt els escenaris mantenint-se fidels a les seves senyes d’identitat: simbolisme poètic, compromís social i expressivitat visual. Si bé ells defugen d’aquesta etiqueta, són considerats en l’àmbit de les arts escèniques una companyia de culte, referent per a molts creadors teatrals. Allunyats de fórmules estereotipades, La Zaranda oferiran al públic de Tàrrega una nova mostra del seu fèrtil imaginari donant veu a personatges desnonats per la societat. Tragèdia, comèdia i esperpent fan de “AHORA TODO ES NOCHE”, escrita per Eusebio Calonge, una de les propostes teatrals més pertorbadores del moment. La funció tindrà lloc a les 7 de la tarda al Teatre Ateneu. Preu: 20 euros. Entrades, abonaments i descomptes a: www.tarrega.cat/teatreateneu.

 

Activitat paral·lela: Conferència sobre La Zaranda el dijous 2 de novembre

La Regidoria de Cultura de Tàrrega, organitzadora del cicle, també ha preparat com de costum una activitat paral·lela per ajudar a contextualitzar la peça teatral. En aquest cas s’impartirà una conferència sobre la prolífica trajectòria de La Zaranda a càrrec del director teatral Jorge Picó. La xerrada, titulada “LA ZARANDA, UNA COMPANYIA HISTÒRICA · INFLUÈNCIES I REFERENTS” tindrà lloc aquest dijous 2 de novembre, a les 8 del vespre, a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega.

 

Tàrrega amb el programa Apropa Cultura

La Temporada de Teatre de Tàrrega s’acull per primera vegada al programa Apropa Cultura, el qual promou l’accés a la programació cultural per part de persones amb risc d’exclusió social. La iniciativa s’adreça a entitats, centres i serveis dedicats a col·lectius d’inclusió. Així, els usuaris d’entitats socials de Tàrrega gaudiran d’una tarifació reduïda (de 0 a 3 euros) a l’hora de gaudir de les propostes del cicle teatral. També s’habilitaran a la sala places de cadires de rodes per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Aquí, més informació de la Temporada de Teatre 2017 – 2018 de Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.