Tàrrega encendrà l’enllumenat de Nadal el dissabte 27 de novembre amb un espectacle de CRUMA a la plaça Major

Iniciativa de Foment Tàrrega amb suport de la Regidoria de Promoció Econòmica que donarà el tret de sortida a les compres nadalenques · Per segon any consecutiu, l’Ajuntament assumeix el cost íntegre del lloguer i instal·lació dels llums així com del consum energètic

Tàrrega encendrà l’enllumenat de Nadal el proper dissabte 27 de novembre oferint un espectacle exclusiu de la mà de CRUMA, escola de teatre creada a la capital de l’Urgell i gestionada per la companyia de teatre Emília Gargot. Foment Tàrrega, associació de comerços i serveis, organitza l’activitat amb suport de la Regidoria de Promoció Econòmica, renovant així l’aliança perquè el municipi gaudeixi d’un lluït inici de la campanya comercial de Nadal. L’espectacle, titulat ‘Demana un desig’, se celebrarà a partir de les 6 de la tarda a la plaça Major. “CRUMA ha dissenyat un muntatge fet a mida en temps de celebració, de retrobament, de ballar, de compartir, de menjar i de regalar”, afirmen des de Foment Tàrrega.

L’espectacle presentarà uns personatges que segueixen les instruccions per poder gaudir d’una gran festa i que aniran recopilant tots els elements necessaris encomanant il·lusió al públic de totes les edats. Serà la tercera ocasió que Foment Tàrrega organitza un espectacle d’encesa de llums per donar el tret de sortida al Nadal. L’entitat presentarà molt aviat més novetats en el marc de la campanya de compres nadalenques.

Després de l’espectacle de CRUMA, la benvinguda oficial a les festes culminarà amb l’encesa de totes les lluminàries de Nadal al nucli urbà, de tecnologia LED de baix consum. Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Tàrrega assumirà de forma íntegra el cost del lloguer i instal·lació dels llums així com del corresponent consum energètic. Amb aquesta mesura, es vol contribuir des del consistori a enfortir l’activitat comercial en dates tan assenyalades. “L’enllumenat de Nadal anima la gent a sortir a comprar. Així, potenciem el comerç de proximitat ajudant-lo a superar el sotrac econòmic causat per la pandèmia”, assenyala l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú.

Els espais emblemàtics que comptaran amb enllumenat nadalenc contractat per la Regidoria de Promoció Econòmica són l’avinguda de Catalunya i els carrers del Carme, Santa Anna, Santa Maria, Agoders, Major i Sant Pelegrí. D’altra banda, Serveis Municipals s’ha encarregat d’instal·lar els llums a la plaça del Carme i a la façana de la Casa Consistorial, a la plaça Major. En aquest mateix indret, operaris municipals també han aixecat i han ornamentat l’estructura que simula un gran arbre de Nadal i que s’integrarà dins l’espectacle de CRUMA.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.