Tàrrega es prepara pel 24è Paupaterres amb una vintena de propostes

Celtas Cortos, The Skatalites i Sara Roy seran alguns dels caps de cartell d’un festival que es podrà fer gràcies a la renovació de l’acord entre la regidoria de cultura i l’Associació Paupaterres

Tàrrega tornarà a ser territori musical del 7 al 9 de juliol en el marc de la 24a edició del Paupaterres, un dels festivals de música més destacats de la programació d’estiu a ponent que es realitzarà al càmping municipal.
Celtas Cortos, The Skatalites i Sara Roy seran alguns dels caps de cartell d’un festival que es podrà fer gràcies a la renovació de l’acord entre la regidoria de cultura i l’Associació Paupaterres. Des de l’Associació Paupaterres destaquen que per primer cop serà un cartell paritari i que com sempre barrejarà grups emergents amb grups ja consolidats i històrics com Celtas Cortos, el grup de Valladolid farà a la capital de l’Urgell l’únic concert en territori català de la seva gira dels trenta anys.
En aquest sentit Paupterres comptarà enguany també amb la col•laboració de la casa de la música amb l’intenció de donar suport a artistes emergents.
A més a més el festival tornarà a tenir la seva vessant solidària.
Durant la presentació feta a la plaça Sant Antoni s’ha celebrat també l’acord de col·laboració entre el festival i Fira Tàrrega que ha confiat de les nit de música de fira a l’associació Paupaterres. D’altra banda, també continuaran les sinergies amb altres institucions i associacions del municipi de l’Urgell com Foment targarí. Precisament a aquesta transversalitat de ciutat s’hi ha referit l’alcaldessa de la ciutat Alba Pijuan
Per primer cop el Paupaterres trasalladrà el primer dia de concerts i diversos grups locals actuaran el dia 7 de juliol a la Terrassa del Bar Novum a la plaça de Sant Antoni.
El Festival de música de Ponent també tindrà espai, una vegada més, pel Paupakids i per les ofertes gastronòmiques de les food-trucks que s’allotjaran al càmping municipal.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.