Tàrrega gaudeix de la #FMTàrrega2021 amb l’aforament complet a tots els actes

La ciutadania ha tornat al carrer per gaudir la trentena d’actes que s’havien preparat amb les restriccions sanitàries  · El Mercat del Cóc registra una gran afluència de públic en la nova ubicació a la plaça del Carme

Aquest diumenge Tàrrega tanca la celebració dels actes culturals de la #FMTàrrega2021 que s’ha celebrat des del passat dimecres 12 de maig. La trentena d’actes que s’han organitzat han esgotat totes les places previstes en una edició que ha estat marcada pels aforaments limitats i les restriccions de seguretat a causa de la situació pandèmica per la Covid-19. El bon temps ha acompanyat els cinc dies de #FMTàrrega2021 i els carrers s’han tornat a omplir per gaudir de les activitats preparades per les entitats i l’Ajuntament de Tàrrega.

Una de les activitats amb més èxit ha estat la Gimcana de cultura popular organitzada per l’Associació Guixanet, el Taratour, que s’ha pogut realitzar durant tots els dies mitjançant codis QR en 14 punts molt cèntrics de la ciutat. L’activitat constava de diferents reptes vinculats amb tot l’imaginari de la cultura popular targarina.

El Mercat del Cóc a la plaça del Carme, organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica, també ha registrat una gran afluència de públic i, fins i tot, algun dels paradistes locals ha exhaurit les existències de cócs, en una edició diferent on no s’han pogut celebrar tallers ni degustacions.

Els diferents concerts organitzats per la Regidoria de Cultura han comptat amb una gran afluència de públic en els diferents espais on s’han organitzat i han estat molt ben valorats pels assistents. Les places reservades es van esgotar ràpidament i, en el cas del concert de Gertrudis i Maruja Limón, es va poder ampliar l’aforament al Càmping Municipal. També s’han pogut ampliar les places per a l’espectacle de foc amb els Diables Infantils i els Diables de la BAT previst per aquest diumenge a la nit al Càmping Municipal, que servirà per cloure la #FMTàrrega2021 juntament amb un castell de focs que es realitzarà des de dos punts diferents de la ciutat.

Finalment, el consistori fa un balanç molt positiu de la #FMTàrreg2021 i vol destacar l’esforç, capacitat d’entrega i entusiasme de tots els actors participants per poder celebrar amb èxit aquesta edició marcada per les circumstàncies actuals. A més, també es vol expressar el desig de poder celebrar l’edició de l’any vinent amb tota normalitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.