Tàrrega ja prepara una nova edició del Carnaval sota el lema ‘La Tàrrega intel·ligent’

Tàrrega ja prepara una nova edició del Carnaval que enguany tindrà com a eix principal les noves tecnologies i l’arribada d’una Reina Carnestoltes que pretén renéixer una ciutat adormida, envellida i sense ànima. Sota el lema ‘La Tàrrega intel·ligent’, Sa Majestat i tota la seva banda d’esbirros revolucionaran la ciutat del 20 al 23 de febrer amb un seguit de propostes per convertir la capital de l’Urgell en la primera SmartCity de Ponent.
Per 9è any consecutiu, la Comissió Carnestoltes de l’Associació Agrat serà l’organitzadora d’aquest esdeveniment que compta amb el suport de la regidoria de Cultura de l’ajuntament de Tàrrega. La festa ha tingut un gran creixement en els últims anys i ha situat Tàrrega com una de les ciutats catalanes amb més participació en el Carnaval. En l’última edició, més de 1.200 persones i 65 comparses diferents van participar en la multitudinària rua que va omplir els carrers de la capital de l’Urgell.
El tret de sortida es donarà el dijous gras amb el tradicional sopar i ball a càrrec del Centre Cultural al Mercat Municipal. El divendres a la tarda hi haurà el Carnaval Infantil que enguany començarà a la Plaça Sant Antoni i farà una rua pels carrers de la ciutat fins al Mercat Municipal on hi haurà l’actuació del grup infantil Fadunito. A la nit, la tradicional Nit dels Pijames fa un gir de guió i enguany tindrà una altra temàtica i format relacionats amb l’eix del carnestoltes, acompanyats de Her Majesty, Pokito Paranoiko, Elxaxxo i PD Greta Analògica .
Com a novetats, aquest any, el divendres infantil s’iniciarà a la Plaça de Sant Antoni i el menú del sopar de Carnestoltes incorpora la versió vegana/vegetarià i infantil. A més a més, la comissió ha incorporat, de nou, l’anomenat “Vot Popular”, on mitjançant un formulari del web de www.carnestoltestarrega.cat, espectadors i participants a la Rua podran votar per la comparsa guanyadora atorgant així el Premi Popular.
Com els darrers anys, l’inici de la gran rua de dissabte serà des del pàrquing de l’estació de trens a les 19h i el discurs de la Reina Carnestoltes tindrà lloc a la plaça de les Nacions sense estat, un espai que va tenir molt bona acollida en l’edició de l’any passat.
Posteriorment, es farà el sopar de Carnaval al Club Natació. Els tiquets pel sopar estaran disponibles a www.agratickets.cat a partir de dilluns dia 3 de febrer a les 20:00h. Hi ha 800 places disponibles, es podran comprar tiquets fins que s’exhaureixin. Després de sopar, es farà una rua fins al Mercat Municipal per acabar amb una gran festa i, com és tradició, s’atorgaran els premis a les millors deu comparses i a les millors cinc carretes.
A partir del Diumenge, 2 de Febrer, al portal web de www.carnestoltestarrega.cat hi haurà disponible tota la informació necessària i les inscripcions a tots els sopars, rues i activitats d’aquest Carnestoltes 2020. Tothom que ho vulgui, pot participar al concurs Instagram pujant una imatge a les xarxes amb el hastag #CarnavalTarrega. Premis i bases del concurs a la web del Carnaval.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.