Tàrrega lliura el premi de 2.000 euros sortejat entre els compradors del 8è Mercat del Vehicle d’Ocasió

La Regidoria de Promoció Econòmica ha fet un balanç molt positiu del certamen, que s’ha tancat amb un total de 116 automòbils venuts

L’Ajuntament de Tàrrega ha lliurat el premi de 2.000 euros en metàl·lic corresponent al sorteig convocat en el marc del 8è Mercat del Vehicle d’Ocasió. El sorteig s’ha realitzat entre totes les persones que van adquirir un automòbil en qualsevol dels estands participants al certamen celebrat el maig passat al municipi. Maria Assumpció Caellas Junyent, veïna d’Ardèvol de Pinós (Solsonès), ha resultat la guanyadora per la compra d’un vehicle a l’establiment expositor Tallers Celestí Farré de Tàrrega. El consistori targarí patrocina el premi amb la voluntat de dinamitzar el certamen i animar les vendes. Núria Robert, regidora de Promoció Econòmica, i Sara Altisent, representant de Tallers Celestí Farré, han fet entrega del taló a l’afortunada.

L’Ajuntament de Tàrrega i els establiments d’automoció del 8è Mercat del Vehicle d’Ocasió agraeixen públicament la bona resposta del públic a la convocatòria. En aquest sentit, val a destacar que l’edició del 2021 s’ha saldat amb un total de 116 vehicles venuts, xifra superior a la registrada els anys 2018 i 2019 (l’any passat el certamen es cancel·là a causa de la pandèmia). Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es fa un balanç molt positiu del volum de negoci generat i de la dinamització que suposa per a un sector amb molta presència a la capital de l’Urgell. Celebrat al Parc Esportiu, el 8è Mercat del Vehicle d’Ocasió oferí 4.000 metres quadrats d’exposició i posà més de 350 vehicles a la venda per part d’una quinzena de concessionaris.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.