Tàrrega mostra la seva solidaritat amb els infants i joves que pateixen càncer

Visita de l'alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú pels espais d'activitatsLa capital de l’Urgell ven més d’un miler de gorres per recaptar fons destinats a l’AFANOC i el seu projecte d’ajuda “La Casa dels Xuklis” · El teixit associatiu es bolca en una crida benèfica que omple d’activitats i missatges de sensibilització el Parc de Sant Eloi
Tàrrega ha celebrat avui diumenge una nova edició de la festa solidària “Posa’t la Gorra” en favor de les famílies amb infants i adolescents que pateixen càncer. El Parc de Sant Eloi ha estat una vegada més el marc de la trobada, on s’han desenvolupat durant el matí fins a una vintena d’activitats benèfiques. Impulsada per l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) i l’Ajuntament de Tàrrega, la iniciativa recapta fons mitjançant la venda de gorres de disseny exclusiu, creades enguany per Agatha Ruiz de la Prada. La capital de l’Urgell, amb la col·laboració de Foment Tàrrega, ha aconseguit vendre més d’un miler de gorres, que serviran per finançar els projectes d’ajuda de l’AFANOC, principalment l’anomenada Casa dels Xuklis.

Lectura del Manifest

L’acte central del “Posa’t la Gorra” ha estat com de costum la lectura del Manifest, a través del qual s’expressen missatges de sensibilització vers els infants i joves amb càncer. Les encarregades de llegir el text han estat enguany l’Anna i l’Emma, en nom del grup de joves de l’AFANOC, expressant l’agraïment vers totes les aportacions que serviran per donar impuls a l’entitat Dalt l’escenari han estat acompanyades per la presidenta de l’AFANOC, Maite Montañés; la regidora Ivonne Pont Valera (en representació de l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú); el regidor Xavier Rossell Aparicio; i la regidora Maria Teresa Sala Izuriaga. La lectura ha culminat amb l’alliberament d’un milà negre per part dels Agents Rurals, recuperat després de passar pel Centre de Fauna de Vallcalent. Així mateix, entre totes les persones que han comprat la gorra, s’ha procedit a fer el sorteig d’un abonament familiar per a les piscines municipals de Tàrrega.
Agraïment de l’AFANOC i l’Ajuntament de Tàrrega
Maite Montañés, presidenta de l’AFANOC, ha mostrat el seu reconeixement vers la ciutadania i el voluntariat per les seves aportacions, “les quals posen en valor el servei social que desenvolupa la Casa dels Xuclis”. En aquest equipament, ubicat a Barcelona, s’acullen cada dia 25 famílies amb fills que pateixen càncer. L’alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, ha tancat la festa fent un recorregut pels diferents espais d’activitats agraint la tasca solidària d’entitats, associacions i voluntariat en favor de l’AFANOC.
En aquesta tercera cita del “Posa’t la Gorra” al Parc de Sant Eloi de Tàrrega, presentada per l’actor targarí Jordi Miñarro, han col·laborat el Club de Bitlles Tàrrega, l’Associació de Donants de Sang de l’Urgell, el Club de Tir amb Arc Urgell, el Club Escola Hípica de Tàrrega, l’Associació Alba, BatBATuka, Gyas Club, Centre Esportiu Sant Jordi, Policia Local, Agents Rurals, Mossos d’Esquadra, Bombers, Ràdio Tàrrega i Serveis Municipals, a més del cantant Carlitos Miñarro, que ha ofert el seu concert “Superbaby Xou”.
Ajuntament de Tàrrega – Servei de Premsa · Plaça Major, 1 · 25300 TÀRREGA
Tel. 973 31 16 08 · Mòbil 616 07 25 69 · [email protected] ·

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.