Tàrrega programa una setmana d’activitats en defensa del medi ambient

Es tracta d’una iniciativa de sensibilització impulsada per entitats i institucions de Tàrrega i l’Urgell amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient

Tàrrega impulsa una nova campanya ecològica que té com a objectiu demostrar que cadascun de nosaltres juga un paper cabdal en la preservació del nostre entorn. Amb aquesta acció es vol conscienciar la ciutadania per evitar la contaminació del medi natural a causa de la proliferació de residus. Es tracta d’una iniciativa transversal que aplega esforços de les entitats com GEMA, Foment Tàrrega, l’Agrupament Escolta, el Museu Trepat, el Consell Comarcal de l’Urgell i Ajuntament de Tàrrega, entre moltes altres.

Aquest programa d’activitats es desenvoluparà del 27 de maig al 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, cercant la participació de tot el teixit associatiu i la comunitat educativa. Des del consistori celebren la innovació pedagògica en el programa d’activitats.

Altres propostes són un taller de Boc’n’rolls a càrrec de Cartaes, una visita a l’espai natural del Lluçà, la presentació del conte i el documental Pedres plenes de vida o una inspecció al riu Ondara. La Setmana del Medi Ambient, que reactiva la campanya Stop Residus Tàrrega, també inclou l’enregistrament del vídeo que han vist en pantalla que anima la ciutadania a repensar-se l’impacte que tenen algunes de les nostres accions quotidianes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.