Tàrrega recull 16.650 quilos de productes durant el Gran Recapte 2019

Alumnes de l'Escola Pia de Tàrrega ajudant a classificar productes avui dillunsDonacions que serviran per cobrir les necessitats bàsiques de persones amb vulnerabilitat social · Escoles i entitats col·laboren en les tasques de recompte i classificació al Magatzem d’Aliments Solidaris de la ciutat

Tàrrega ha recollit un total de 16.650 quilos de productes alimentaris, de neteja i per a la higiene personal en el marc del Gran Recapte 2019 celebrat el divendres 22 i el dissabte 23 de novembre. Totes les donacions han estat dipositades al Magatzem d’Aliments Solidaris de la capital de l’Urgell, on s’estan ultimant les tasques de classificació. El teixit associatiu ha col·laborat un any més en aquesta iniciativa solidària del Banc d’Aliments per ajudar a cobrir les necessitats bàsiques de les persones més vulnerables. A més de les donacions de la ciutadania, Tàrrega també posa de relleu la contribució del voluntariat. En aquest sentit, moltes entitats i centres educatius de Tàrrega han col·laborat en la iniciativa, com Creu Roja Urgell, Institut Alfons Costafreda, Col·legi Vedruna Sant Josep, Escola Pia, Associació Alba, Agenta, Atlascat, Agrupament Escolta, Agrat, Centre de Formació La Solana i Pla de Transició al Treball, destacant la participació de molta gent jove.

 

225 persones voluntàries ajuden en les tasques de recollida i classificació

En total, s’han comptabilitzat 145 persones voluntàries als punts de recollida i una vuitantena al Magatzem d’Aliments Solidaris. Els productes preferents d’enguany han estat oli, sucre, farina, galetes, productes d’higiene personal i de neteja de la llar. La Regidoria d’Acció Social i Creu Roja Urgell expressen l’agraïment a totes les persones i entitats que han fet donacions i han desenvolupat tasques de voluntariat. Val a dir que totes les famílies perceptores dels ajuts del Magatzem d’Aliments Solidaris de Tàrrega són valorades i derivades des dels serveis socials. Durant el present any 2019, el Banc d’Aliments de Tàrrega ha atès 115 famílies, xifra que suposa 344 persones beneficiàries. D’aquestes, 154 són homes i 190 són dones. En total, des del passat gener, s’han efectuat 1.402 entregues d’aliments.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.