Tàrrega reobre al trànsit el carrer del segle XX una vegada finalitzades les obres de millora  

 

El carrer del Segle XX, avui poc abans de reobrir-lo al trànsit (2)Renovació integral de la vorera, que també s’ha eixamplat · Eliminació de la vorada per afavorir l’accessibilitat i nou paviment asfàltic a la calçada · Els treballs suposen una inversió de 67.013 euros

L’Ajuntament de Tàrrega ha reobert avui al trànsit el carrer del Segle XX una vegada culminades les obres de millora del vial. El projecte ha permès refer la vorera sud, que ara llueix un nou paviment de panots, i renovar el ferm de la calçada, substituint l’antiga capa de formigó per un nou paviment asfàltic. La vorera també s’ha eixamplat fins assolir els dos metres d’amplada per a fer més còmoda la mobilitat dels vianants. El nou disseny ha eliminat la vorada afavorint així l’accessibilitat, sense cap barrera arquitectònica. La calçada i la vorera, a un sol nivell, han quedat delimitades per una franja de llosetes de color blanc, pilones metàl·liques i jardineres (les jardineres s’instal·laran properament).

 

Inversió de 67.013 euros, amb subvenció de la Diputació de Lleida

Els treballs, adjudicats a l’empresa Promobras Caro SL, han suposat una inversió de 67.013 euros. Per a tirar endavant el projecte, la capital de l’Urgell ha comptat amb una subvenció de 45.000 euros concedida per la Diputació de Lleida. Les millores s’han materialitzat en el tram principal del carrer del Segle XX, en el segment comprès entre els carrers d’Alonso Martínez i Governador Padules, al llarg de 210 metres lineals. El vial, situat en una zona cèntrica del nucli urbà, discorre en paral·lel vora la via fèrria i també comunica amb la circumval·lació del carrer de La Pau i el Parc de Sant Eloi. El carrer del Segle XX és de zona 30 i s’hi han habilitat dos ressalts a la calçada.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.