Tàrrega reobre la deixalleria municipal demà dilluns 25 de maig en el marc de la fase 1 de desescalada

L’equipament reprèn l’activitat en l’horari habitual de dilluns a dissabte, de 9 a 13h i de 16 a 19h, al polígon Riambau · Es garantiran mesures de seguretat amb accés esglaonat al recinte

La deixalleria municipal de Tàrrega reobrirà les portes demà dilluns 25 de maig en el seu horari habitual: de dilluns a dissabte, de 9 a 13h i de 16 a 19h. Així ho ha comunicat Cartaes, l’empresa d’inserció social que gestiona l’equipament. El servei es reprendrà en el marc de la fase 1 de desescalada extremant les mesures de seguretat contra la pandèmia. En aquest sentit, Cartaes demana a les persones usuàries que duguin mascareta i guants. Al mateix temps, es vetllarà perquè l’accés es faci de forma esglaonada (amb tres persones com a màxim dins el recinte) i es garanteixi la distància de 2 metres. Alhora també es prega de portar els residus ja separats per fraccions, ajudant així a reduir el temps d’estada a l’interior de les instal·lacions.

Durant els dos mesos que la deixalleria de Tàrrega ha cessat l’activitat a causa de la crisi sanitària, Cartaes ha llançat reiterats missatges a les xarxes socials per evitar que es deixessin residus i voluminosos abandonats a la porta del recinte. Ara que es reprèn el servei, i per evitar aquest tipus de conductes incíviques, es manté la crida de sensibilització per fer ús de la deixalleria en l’horari d’obertura fixat i per no deixar residus abocats a la via pública. Situada al carrer de Llevant, al polígon industrial Riambau, la deixalleria municipal de Tàrrega està preparada i certificada per admetre restes de vidre, paper i cartró, ferralla, plàstics, fusta, roba, vegetació, fluorescents i làmpades, bateries, piles, oli mineral usat, voluminosos i aparells elèctrics i electrònics.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.